16 Kasım 2018

SAKARYA 1.OSB YÖNETİM KURULU GEYVE ZİYARETLERİ

GEYVE YÖRESEL ÜRÜNLER ÜRETİM MERKEZİ

Sakarya 1. Organize SanayiBölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriylebirlikte Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'nın misafiri oldu. 1.OSB heyetiniGeyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi'nde kahvaltıda ağırlayan Başkan Kaya,kadın istihdamına büyük katkı sağlayan ve çöplükken üretim merkezi olan tesishakkında bilgilendirdi.

 

Türkiye'de ilk ve tek olanGeyve Yöresel Ürünleri Üretim Merkezi hakkında bilgiler veren Belediye BaşkanıMurat Kaya “SATSO Kadın Girişimciler ve Sakarya Üniversitemiz ile işbirliğiiçerisinde tesisimizi hayata geçirdik. Bölgemizde yetişen ürünler buradaişlenip piyasaya sunulacak. 40 kadın istihdam ettiğimiz tesiste şehrin yenimarkasını üretiyoruz. Geyva markası bizim için hem ilçe ekonomisine hemdeşehrin tanıtımına ciddi katkı verecek. Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezisadece kadın istihdamıyla değil sosyal döngüde ki rolüyle de ülkeye rol modelolacak” dedi.

 

Sakarya 1.OSB Yönetim KuruluBaşkanı ve aynı zamanda Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Başkanı daolan Mustafa Gültepe beraberinde ki heyet Sakarya Nehri Rekreasyon ve GondolProje alanına geçti. Bölge turizmine büyük katkı verecek Nehirde Gondol Sefasısloganıyla hizmete açılmayı bekleyen tesisi de inceleyen ekip misafirperverliğindendolayı Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'ya teşekkür ederek “Hayata geçirilenprojeler sadece ilçeye değil bölgeye hizmet verecek türden. Geyve YöreselÜrünler Üretim Merkezi ve Rekreasyon projesinde emeği geçenlere teşekkürederim” dedi

 

Geyve Belediye Başkanı MuratKaya “Kadın istihdamı ve sosyal döngünün merkezi, turizme büyük katkı verecekgondol projesini ziyarete gelen Sakarya 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanımız SayınMustafa Gültepe ve değerli yönetimi Haşim Yücel, Erhan Afacan, Bülent Yazıcı,Ramazan Öner, İshak Satış'a ayrıca OSB Müdürümüz ve ayrıca SATSO Meclis ÜyemizAhmet Çubuk'a gösterdikleri ilgiden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geyveilkleri yaşamaya devam edecek” dedi.